dukkekurv-dukkelift

Fabelab 

Fantasi og kreativitet
Fabelab er et dansk børneinteriør brand. Som tror på at skabe innovative og ansvarligt fremstillet produkter af høj kvalitet til et hyggeligt og kreativt hjem.
Vores mission med produkterne er, at de skal være med til at opmuntrer børns nysgerrighed, kreativitet og fantasi.

Navnet Fabelab kommer fra en verden af fantasi.
Vi kombinerer to meget forskelligartet ord, ”Fabel og laboratorium”, og omdanner dem til et legende univers af multifunktionelle produkter. Dette giver børn og deres familier mulighed for at vokse og udvikle sig sammen, og undervejs samle uvurderlige minder.

Bæredygtighed og omtanke
Mange af vores produkter er lavet af økologisk bomuld i samarbejde med vores GOTS-certificerede partnervirksomhed i Indien. Vi bruger fiber af majs som fyld i vores bamser, og forsøge at reducere plastaffaldet så meget som muligt.
Vi har skiftet vores plasticposer ud med bionedbrydelige poser til at beskytte vores produkter under pakning og transport.   

Upcycling og genbrugelighed er grundlæggende principper for Fabelab, og vi arbejder på at sikre, at alt hvad vi laver, har et dobbelt formål.

Hos Fabelab mener vi, at når det gælder bæredygtighed, er alle store og små skridt i den rigtige retning med til at skabe en bedre planet for vores børn.”

-30%
229,00 DKK 160,00 DKK
249,00 DKK
229,00 DKK
159,00 DKK
75,00 DKK
169,00 DKK
199,00 DKK
219,00 DKK

Barnevogns Tasker

Fabelab Stroller Organizer

329,00 DKK