Vores børn fortjener det bedste tøj, legetøj og plejeprodukter

Det er vores vision at skabe en bedre jord for vores børn. Derfor sælger vi hos ØkoByRavn kun 100% økologisk GOTS certificerede, bæredygtige og naturlige produkter uden skadelig kemi. Vi udvælge vores produkter nøje, da kun det bedste er godt nok. Du kan derfor handle trygt hos os, da vi udelukkende forhandler økologiske og bæredygtige naturlige produkter til mor og barn, uden skadelig kemi.

vil du læse mere om hvad Gots Certificeringen indebære kan du læse meget mere om det her.

 

Nedenfor kan du se vores store udvalg af tøj, legetøj og plejeprodukter, alle naturligt fremstillet og uden skadelig kemi.

Se alle varer

Hvorfor vælge økologisk bæredygtigt børnetøj, legetøj og plejeprodukter?

Ikke-økologisk tøj er ofte fyldt med kemikalier. I selve fremstillingen af bomuld bliver der inddraget kemikalier, og man kan derfor ikke vaske tøjet helt fri for de skadelige stoffer. Bomuld er i sig selv et åndbart naturprodukt, men det er desværre en afgrøde der bliver sprøjtet med mange pesticider i vækstperioden, og behandlet med flere kemikalier senere i produktionsprocessen. Også legetøj og plejeprodukter er ofte fyldt med skadelige farvestoffer og andre kemikalier.

Hvis man vil undgå disse skadelige kemikalier der både er hormonforstyrrende, kræftfremkaldende og allergifremkaldende, skal man vælge økologisk GOTS certificeret tøj, legetøj og plejeprodukter.

Vores børn fortjener det bedste, hvilket er derfor du her hos ØkoByRavn kun kan købe GOTS certificeret økologisk og bæredygtigt tøj, legetøj og plejeprodukter, der både er godt for mor og baby, men også for miljøet.

Se alle kampagner